Zoek de natuur op in Italië

Comomeer

Ben je een liefhebber van prachtige natuur wat omgeven is door leuke dorpjes dan moet je zeker een keer naar het Comomeer gaan, het meer staat niet bekend als het grootste meer maar wel als het diepste meer van Italië. Rondom het meer kun je genoeg zien en beleven met leuke authentieke dorpjes en mooie natuur om je ogen uit te kijken, het is een perfecte locatie om op vakantie te gaan. Het meer heet zo omdat de grootste plaats aan het meer Como heet, het meer heeft ook de langste kustlijn van alle meren in Italië. 

Comomeer

Grootste stad aan het meer

Como is de grootste stad welke aan het meer gelegen is, de stad heeft een prachtige geschiedenis en heeft veel dingen die je kunt bekijken. De binnenstad stamt nog uit de Romeinse tijd en is daar een overblijfsel van, je vind er hele leuke gezellige winkeltjes en boetiekjes. Maar natuurlijk ook restaurantjes waar je iets kunt eten, of een drankje kunt drinken op een terrasje. Milaan een grote stad in Italië is niet zo ver weg, en is ideaal om een bezoekje te brengen tijdens een dagtocht. Hier kun je perfect winkelen in het grote centrum van de stad.

Prachtige dorpjes

In de omgeving van het Comomeer liggen de mooiste dorpjes om te bezichtigen, je kijkt er je ogen uit om de prachtige natuur en de leuke huisjes die er staan. Bellagio is het pareltje van de omgeving, dit dorp is aan drie zijden omringt door het Comomeer. Het dorp heeft schitterende woningen die pastelkleurig getint zijn, mooie parken en het landschap is adembenemend. Het dorp wordt al jarenlang druk bezocht door toeristen, rijke mensen weten het dorp ook te vinden en sommige acteurs hebben er zelfs een huis gekocht. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *