Wat kun je doen om te weten welke winter hoofddeksel bij je past?

Het is tegenwoordig zoveel keus in wat we kunnen kopen dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Je ziet door de bomen het bos niet meer is daarom ook een passende uitdrukking.

Wat kunnen we doen om te weten welke winter pet dames kopen? Je kunt bijvoorbeeld nagaan welke hoed of pet het beste beschermd tegen de kou.  Het is immers voor de winter dus kun je het beste maar goed beschermd zijn tegen meneertje vorst. Hoe dan? Denk aan de voering van de pet of hoed. Ga voor een wollige stof, of meerdere lagen om je hoofd goed te verwarmen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat alles perfect warm is behalve je oren? Dus wil je je oren ook wat liefde geven?  Draag dan een muts die je over je oren kunt trekken. Een muts is wel wat minder modieus, maar voor een bezoekje aan de supermarkt of een blokje om rennen is het natuurlijk geen probleem.

Liever modieus dan warm?

Als je liever voor iets modieus wilt gaan heb je meer aan een sjaal die je over je hoofd kunt doen. Het is weliswaar niet zo warm. Maar hey, je trekt in ieder geval wel de aandacht zo.

Een baret is ook modieus en heel goed te combineren met veel outfits. Natuurlijk moet je daarvoor wel wat inleveren op de warmte, maar ik ben ervan overtuigd dat het de kou absoluut waard is. Als je het dan toch nog te koud hebt kun je altijd een sjaal aan doen om zo je nek en oren te bedekken. Welke winter pet dames kopen is dus helemaal niet zo moeilijk!

Zoveel mogelijkheden

Zoals je al leest zijn er ontelbare mogelijkheden als het gaat om combineren en keuze. Eigenlijk kun je dus geen verkeerde keuze maken. Dus doe lekker waar je zin in hebt en waar je je goed bij voelt. Je kunt er niemand kwaad mee doen of verwonden, dus leef je lekker uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *