Risicovolle belegging

Ethereum kopen

Een investering in cryptocurrency is altijd een risicovolle belegging, maar met Ethereum kopen neem je nog een extra risico. Door veel mensen wordt deze cryptomunt gezien als een speculatieve belegging, het netwerk wordt door eigen succes bedreigt. Hierdoor is het netwerk overbelast en zeer duur in gebruik, de netwerken van de concurrenten worden ook gretig gebruik van gemaakt. Zou er een upgrade komen naar 2.0 dan zal dit de concurrenten een flinke klap toedienen. het project is veelbelovend, maar aan de andere kant ook zeer risicovol.

Meeste gebruikers

Met Ethereum kopen ben je een van de vele gebruikers, het platform is namelijk erg populair. Je het kunt het netwerk zien als een supercomputer, om decentrale applicaties te programmeren. Voor de transactiekosten is ETH vereist om te kunnen betalen, je moet wel beseffen dat het zeer risicovol is om te investeren in de cryptomunt. Met het huidige netwerk 1.0 biedt het geen garantie voor de toekomst en zullen de concurrenten meer kapitaal realiseren. Pakt de upgrade naar 2.0 wel goed uit dan wordt de concurrentie direct ver op achterstand gezet.

Ethereum kopen

Veel vertrouwen in de cryptomunt

Heel veel mensen hebben vertrouwen in de cryptomunt en willen daarom Ethereum kopen, ze hebben vertrouwen in het project en beseffen dat het een risico is om erin te beleggen. Door de munten te vast te houden en te staken, hopen ze op een passieve manier er geld mee te verdienen. Mocht de upgrade naar platform 2.0 goed gaan, dan is het een goed vooruitzicht voor de toekomst met misschien wel een doorslaggevende technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *