Ook met de paasvakantie er lekker even uit

vakantieparken Pasen

Wil je er vroeg bij zijn om even te genieten van een vakantie, dan zijn er weinig vakantieparken Pasen waar je naartoe kunt gaan. Maar de Leistert ben je natuurlijk wel welkom met het hele gezin, eieren zoeken in je accommodatie en daarnaast genieten van de vele faciliteiten op het park. Je kunt ervoor kiezen om met je eigen kampeermiddel te komen, of ga je lekker relaxen in een van de schitterende luxe bungalows die het vakantiepark heeft. De perfecte manier om de paasdagen onvergetelijk te maken.

vakantieparken Pasen

Ieder vakantie leuke faciliteiten

Ga je naar een van de vakantieparken Pasen dan wil je niet dat er niets te doen is, bij de Leistert is het recreatieprogramma altijd bomvol voor groot en klein. Of het nu lekker klussen is met Pluck & Pien, of spelen in de indoor jungle in de overdekte plaza. Is het lekker weer dan is het natuurlijk ook mogelijk om lekker buiten te spelen, kortom weer of geen weer er is altijd wel iets te doen op het vakantiepark.

Heerlijk genieten in het zwembad

Van al die chocolade eieren eten tijdens de paasdagen zit je bomvol, tijd om een duik te nemen in het subtropisch zwemparadijs en eens goed actief te zijn met de kinderen. De stroomversnelling is geschikt voor het hele gezin, van de glijbaan om met een plons in het water terecht te komen. Leuker kun je de paasvakantie niet vieren met het complete gezin, vaak kun je nog profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen wanneer je vroeg boekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *