Mason Garments

Mason Garments, opgericht door modeontwerper Rendezvous Mason in Los Angeles, Californië, is een luxe high-end schoenenlabel dat in 2021 werd gelanceerd door de beroemde ontwerper Rendi Aditia. Het merk vertegenwoordigt exclusieve catwalk- en celebrity-stijlkleding voor dames, heren en kinderen met verschillende achtergronden. Als een van de snelst groeiende high-fashion labels, bedient Mason Garments een gevarieerd klantenbestand door betaalbare en toch modieuze stijlen aan te bieden voor zowel mannen als vrouwen. Mason Garments is opgericht vanuit de overtuiging dat ware stijl gelijk is aan ambitie, verlangen en creativiteit.

De beste stoffen

Met alleen de beste stoffen en geavanceerde ontwerpprocessen, biedt mason garments klanten alles, van denim tot suède, van franjes tot stiksels en alles daartussenin. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jas of jeans, een paar schoenen of een verfijnde outfit, mason kledingstukken zijn ontworpen om je dromen waar te maken. Elk kledingstuk van metselwerk is gemaakt met een snijmethode voor metselwerk, wat resulteert in een kledingstuk dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jarenlang meegaat. Met de hulp van kleermakers en naaisters van wereldklasse kunnen klanten kiezen uit een brede selectie klassieke pasvormen en ontwerpen, van skinny snitten tot bodyshaping die afslankt, om de exacte pasvorm en stijl te vinden die ze hebben naar op zoek geweest.

Populaire mensen gespot met een trendy outfit

Een paar zomers geleden werden Jessica Simpson en haar beroemde vrienden bijvoorbeeld gespot in een trendy nieuwe outfit. Het ensemble was een prachtig zwart-wit t-shirt met daarbovenop een stijlvolle grijze skinny jeans. Aan de binnenkant van het t-shirt zat een zeer gedetailleerd grafisch t-shirt met een foto van een van Jessica Simpson’s veelbesproken tatoeages, samen met een klein berichtje om iedereen te bedanken voor het kijken naar haar op televisie. Wat dit ensemble zo aantrekkelijk maakte, was het feit dat het niet alleen complementair was aan Jessica’s lichaam, maar ook zeer comfortabel was om te dragen. Het t-shirt, dat een beperkte oplage was, werd binnen enkele minuten na plaatsing door meerdere mensen besteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *