Interieuradvies Drenthe voor een passend geheel

Iedereen kent het wel; je koopt een mooie bank of bankstel en bent blij met de aankoop. Maar als deze mooie meubels in je huis staan mist er nog iets. Of erger nog, de meubels zijn te groot of net te klein voor de ruimte. De vloerbedekking of wandbekleding staat helemaal niet bij de meubels. Dit zijn redenen waarom steeds meer mensen voor advies vooraf naar interieuradvies Drenthe gaan. Daar zijn interieuradviseurs die al jaren advies geven en dit doen met de gegevens die je als klant aangeeft. De interieuradviseur van interieuradvies Drenthe kijkt met een frisse, open blik naar de meubels, wand- en vloerbekleding en alle andere accessoires. Door deze dingen allemaal in te brengen in de computer kan er met speciale software een 3D voorstelling worden gemaakt. Hierdoor kun je meteen zien hoe je interieur eruit kan komen te zien.

Begin voor interieuradvies bij het begin!

Interieuradvies Drenthe levert een dienst waarbij nog steeds veel mensen denken; dat is niets voor mij. Ik weet wat ik mooi vind en kan spullen uitstekend zelf combineren. Maar dat blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen. Dan hebben ze een mooie stoel, bank of tafel gekocht en past het niet echt bij de rest van het interieur. Je kunt dit beter voorkomen door vooraf advies te vragen bij een interieuradviseur. Ben je toe aan een nieuwe bank, stoel of tafel vraag dan eerst eens advies aan bij interieuradvies Drenthe. Ze vragen je om foto’s te maken van je interieur, meubels, vloer- en wandbekleding en de verlichting. Het liefst hebben ze van alle spullen, maar zeker van de ruimte en de grotere meubels de juiste maten. Zo kunnen ze een goede voorstelling maken van hoe het er nu uitziet.

Wat doet een interieuradvies Drenthe?

Wanneer je bij interieuradvies Drenthe komt en alle gegevens bij je hebt, gaat de interieuradviseur eerst met je om de tafel zitten om te ontdekken wat voor jou of jullie belangrijk is. De gegevens die je bij je hebt zullen door de adviseur op een later tijdstip tot een geheel worden gebracht in een 3D voorstelling. Het belangrijkste is dat de adviseur te weten komt wat jij of jullie mooi vinden. Hiervoor kun je vooraf een soort van moodboard maken en tijdens het advies laten zien. Zijn er nog meubels of accessoires die jullie willen aankopen dan kan de adviseur jullie daarbij ook adviseren. Ook deze worden op een later tijdstip bijeen gebracht in het 3D-ontwerp.

Wat is het voordeel van interieuradvies op voorhand?

Als je kiest voor interieuradvies Drenthe, dan kan je dat veel tijd en soms ook veel geld besparen. Ga je eerst meubels of accessoires kopen en het past niet in je interieur dan moeten er andere meubels of accessoires bij en dat kost veel geld. Daarom is interieuradvies vooraf aanvragen beter. De interieuradviseur kijkt met andere ogen naar je interieur en komt vaak met ideeën waar jezelf nooit aan zou denken. Toch zal alles precies bij elkaar passen. Het wordt één geheel en oogt dan ook veel rustiger. Door gebruik te maken van speciale software wordt het interieur getoond zoals het eruit komt te zien. 

Is het niet naar je zin? Dan heb je de aankopen nog niet gedaan en zal de adviseur van Wiechers Wonen net zolang met je zoeken tot het juiste plaatje is gevonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *