Hoe je jouw beschadigde krullen weer een boost geeft

Curls Blueberry Bliss

Zorg dat het goed kan herstellen

Ondanks een goede verzorging kan het haar toch een boost nodig hebben en toch beschadigd zijn van bijvoorbeeld teveel hitte. Daarom is het belangrijk dat je begint met het herstellen van de haren zodat deze weer verder kunnen groeien. Soms kan knippen een goede oplossing zijn en zorgen dat de dode punten weer gezond verder kunnen groeien. Gebruik daarbij een herstellende haar wash zodat de krullen extra voeding krijgen voor het herstel en de groei. Zo kun je een van de Curls Blueberry Bliss producten gebruiken voor herstel maar ook boosten van jouw krullen.

Voeden van het haar

Nadat het haar goed hersteld is is het belangrijk dat het niet weer gebeurd dat het haar afbreekt of beschadigd. Zorg daarom altijd voor een goede bescherming tegen hitte en blijf het haar na het stijlen verzorgen met producten die de vitamines en waardes van het haar goed bijvullen. Zo zijn er genoeg oliën of voedende maskers die zeker geen kwaad kunnen vaak te gebruiken als je ook vaak je haar met hitte stijlt. Zet zo eens in de twee weken jouw krulhaar in een voedend masker en laat dit voor de aangegeven tijd inzitten. De voedingsstoffen die in het masker zitten kunnen goed in de wortels en haarvaten van het haar trekken en voeden zo de gezondheid van het haar. 

Curls Blueberry Bliss

Blijf je haar goed wassen

Krulhaar hoeft niet heel vaal gewassen te worden omdat anders de vetten die het haar beschermen en in vorm houden te veel verwijderd worden uit het haar maar zorg wel voor goed voedende shampoo’s en conditioners. Zo zijn er bepaalde ingrediënten zoals kokosnoot olie of boter dat het haar goed kan voeden en beschermen. Zorg ook voor een complementaire set van shampoo en conditioner zodat deze elkaar aanvullen en op hetzelfde gebied het haar voeden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *