Heel het jaar een mooie kleur

model

Iedereen snakt naar de zon om een mooi kleurtje te hebben, helaas zijn de dagen erg beperkt in Nederland wanneer je naar het strand kunt. Van een paar weken zomervakantie ben je niet het hele jaar bruin, door gebruik te maken van een zelfbruiner van Waysun geniet je het hele jaar van een prachtige bruine tint. Met een tintje zie je er niet alleen gezonder uit, je voelt je eigen ook lekkerder in je vel zitten. Maar je wilt natuurlijk wel weten hoe zelfbruiner werkt, en hoe je het moet gebruiken op je lichaam of gezicht.

De werking van zelfbruiner

DHA is een ingrediënt wat in zelfbruiner zit, de dode huidcellen op je huid reageren waardoor er een bruine tint ontstaat op de huid. De kleur blijft helaas niet zolang zitten als de bruine kleur van de zon, maar het is wel perfect als je naar een feestje moet en je er stralend gekleurd uit wilt zien. Omdat zelfbruiner werkt met dode huidcellen, vallen deze er na verloop van tijd vanzelf af. Schade aan de onderliggende huid is dus niet aan de orde, Waysun heeft verschillende tinten zelfbruiner binnen het assortiment voor gezicht en lichaam. 

Waysun

Hoe gebruik je zelfbruiner?

Voordat je de zelfbruiner van Waysun op de huid doet is het belangrijk deze goed te reinigen, de zelfbruiner moet gelijkmatig over de huid worden verdeeld anders is de kans aanwezig dat je vlekken krijgt. Laat de bruiner goed drogen voor je kleding aantrekt, het kan namelijk vlekken achterlaten als het niet goed droog is. Ben je bang dat het niet gelijkmatig verdeeld wordt op de huid, gebruik dan een speciale spons die ervoor zorgt dat de zelfbruiner perfect wordt verdeeld op de huid. Latex handschoenen is eventueel ook mogelijk om te voorkomen dat de bruiner in je handen trekt, nadeel is alleen dat deze niet zo makkelijk uitsmeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.