De Telegraaf | De stem van de gewone man

Kindertijdschriften

De grootste krant van Nederland is de krant van het volk, de stem van de gewone man. Dat komt mede door de activistische inslag en een permanente verontwaardiging. Over de belastingdruk en criminaliteit, maar net zo goed over de showbiz wereld of de Nederlandse politiek. De Telegraaf gaat op zoek naar het nieuws, kijkt waar het rumoer is en doet dat met een vrije journalistieke stijl.

Kindertijdschriften

Uitgebreid en divers nieuws

Naast het nationale en het internationale nieuws, is er veel aandacht voor sport, entertainment en lifestyle, maar net zo goed ook voor het financiële nieuws, criminaliteit en politiek. Niet alleen oppervlakkige, overgenomen nieuwsberichten, maar diepgaande reportages, interessante interviews en onderzoekende achtergrondverhalen. Met De Telegraaf weet je echt wat er in de wereld allemaal speelt, kan je bij iedere gelegenheid meespreken over de actualiteiten en krijg je precies te weten wat je moet weten, wat je wilt weten en wat leuk is om te weten.

Een abonnement van De Telegraaf

De Telegraaf heeft 4 verschillende soorten Telegraaf abonnementen en je kan kiezen uit 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar looptijd. Hoe langer jij een abonnement neemt, des te hoger is de korting die je krijgt. Er zijn zowel digitale als papieren mogelijkheden en dezen combineren kan ook. Zo kan je kiezen voor een abonnement waarbij je door de week de digitale versie en in het weekend ook de weekendeditie, inclusief het magazine Vrouw thuis ontvangt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.