Betonlook is de trend van het moment

matrassen 80x210

Muurverf kopen voor beton effect, en homeofconcrete cire beton op de vloer aanbrengen, is helemaal hip. HoC beton cire is te verkrijgen in verschillende grijstinten, en daarmee kun jij jouw woning of bedrijf decoreren. Lees verder over de trend betonlook.

Ruimte creƫren lukt makkelijk

Als je met muurverf kopen voor beton effect voor de lichtgrijze kleur kiest, kun je eenvoudig een vertrek groter doen lijken. Echter HoC beton cire is in meerdere grijstinten te krijgen. Het loopt op van het lichte white grey via platinum grey, concrete, dark grey, stone, stone taupe, bright taupe, naar black steel. Op de website staan afbeeldingen, en je kunt die foto’s ter inspiratie gebruiken. Voor de wanden van de trap muurverf kopen voor beton effect in de grijstint platinum grey, op de traptreden zelf HoC beton cire in de kleur black steel, is bijzonder chique en stijlvol. Door de lichte tint op de wanden zal het nooit krap of benauwd aanvoelen, het geeft een ruimtelijk effect.

Beton cire is net zo mooi dan een gietvloer maar fors goedkoper

Met homeofconcrete cire beton op de vloer bereik je hetzelfde als met een gietvloer, maar de prijs per vierkante meter is fors lager. Dit komt mede omdat je een gietvloer niet zelf kan leggen, maar HoC beton cire weer wel, en dat scheelt arbeidsloon. Door muurverf kopen voor beton effect en homeofconcrete cire beton kun je relatief voordelig je woning of bedrijf decoreren. Als je het ook in tijd gaat beredeneren, dan is het wel goedkoop, want homeofconcrete cire beton blijft jarenlang mooi. Je zit dus bij homeofconcrete beter dan bij de bouwmarkt, want je hoeft het niet snel opnieuw te doen. Bekijk de afbeeldingen op de website van wat er mogelijk is, betonlook is de trend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.